Saturday 1 July 2017

Uus SALSA algkursus Tallinnas augustis 2017!

Uus SALSA algkursus!

Alina & Eddie FDS Tallinn
Sa ei ole varem tantsinud, aga oled tahtnud proovida? See kursus on just Sulle! Kursus on mõeldud päris algajatele. Ühe kursusega õpid selgeks Salsa põhisammud, juhtimis- ja järgimistehnika aluseid, tähtsamaid põhielemente ning kursuse lõpuks oskad ehitada kombinatsioone ja tantsida suvalise Salsa loo järgi.
TASE: kursus on mõeldud päris algajateleALGUS: teisipäeval, 1. augustil kell 20:00

PÄEVAD: T, N kl 20:00 – 21:00KURSUS KOOSNEB: intensiivne workshop + 7 trenni ( kokku 8 trenni)MAHT: 8tKESTVUS: 4 nädalat, 01.08 – 24.08TRENERID: Alina & EddieAADRESS: Rävala 8, sissepääs peauksest otse korpus ‘C’, liftiga 6. korruselePARKIMINE: hoovi sees / europarkla / Viru Keskus / Solaris
REGISTREERU online: http://fds.ee/registreerimine/
Loe edasi meie kodulehel: http://fds.ee/salsa/#tab-id-1
RIIETUS:  Kanna see, mis on mugavam Sulle! Enamus inimesi käib tavalises igapäevase riietuses.KINGAD:  Vahetusjalatsid, mis on endale mugavad. Naistele: kinnitatud konts (mitte suvekingad). Kontsad ei ole kohustuslikud.Vahetusjalatsid kaasa!
HIND:• ainult sissejuhatav workshop (1t) = 9€ ühele/ 15€ paarile• sissejuhatav workshop + 1 kuuline kursus ühele = 49€ / paarile = 90€*NB! *Kui võtad alguses ainult sissejuhatava workshopi, aga pärast otsustad, et ikka saad tervel kursusel osaleda, siis peale workshopi on võimalik registreeruda kursusele kohapeal ning võtame workshopis juba tasutud 9€/15€ Sinu kuutasust maha!
MAKSMINE:•Ülekandega:nimi: HUVIKESKUS FDSkonto nr: EE322200221056998518selgitus: kursuse nimetus , Teie nimi•Sulas: kohapeal

Meiega Sa kindlasti hakkad tantsima!

No comments:

Post a Comment